ÚJDONSÁGOK

Vállalkozásunknál az innováció, a fejlesztések (gyártás- gyártmányfejlesztés) mindig alapvető célkitűzéseink közé tartoztak. Ez alapozta meg az alkalmazott technológiáink megfelelő színvonalon tartását, másrészt új termékeink (legjelentősebb: a KOGELAN sportlabdák) kifejlesztését.

A fejlesztési döntések irányát részben saját cégvezetésünk határozta el, másrészt az egyre szélesedő partnerkapcsolataink kérései irányítottak ez irányba bennünket.

Jelenleg is több újdonságon dolgozunk, melyek közül a várható – leghamarabbi – termékek a következőek:

Mini Footgolf: egy abszolút új, rendkívül szórakoztató társasági játék, ahol a résztvevőknek ügyességi vetélkedésüket könnyű mozgással kell ötvözniük. Bármilyen sík terepen űzhető sport (flaszteren, tornateremben, salakpályán, sőt szobában is). A játékhoz egy speciális golfgyűrű és (a másik újdonság) egy speciális fékezett gördülésű labda kell.

A másik termék: az előző („mini golf”) asztali változata (asztali golf).

A különleges labdatermékeinkből összeválogatott szett (az ún. Fitt Ball Set) előállításán dolgozunk, amely egy könnyen szállítható, kimondottan a labdáinkból álló szett, amellyel széleskörű, hatékony testedzést lehet folytatni.

Szintén új termékeink közé tartozik – egy exportra kerülő „Drop & Stop” nevű újdonság, egy töltött hajító labda kisgyermekek részére.

Végül az ún. „Légi tenisz” játékunk labdáit próbáljuk tökéletesre fejleszteni (a többi alkatrész már megvan).